Sari la conținut


iPadForum se închide

După patru ani și ceva de existență, iPadForum se închide. :(
Dar... pe mine și pe alți pasionați de iPad-uri, Mac-uri și alte gadgeturi de la Apple ne găsiți în continuare pe MacForum.ro. Așa că, dacă aveți probleme și întrebări legate de device-urile voastre, nu ezitați să vă înscrieți acolo!

Vă așteptăm!

Tudor Vedeanu,
administrator iPadForum.ro

Fotografie

Parallels Access - lucrezi pe computer de pe iPad

remote access app ipad

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Tudor

Tudor

    Master Blaster

  • Administrators
  • 1452 Mesaje:

Trimis la 28 August 2013 - 22:44

Am încercat de-a lungul timpului vreo două aplicații de iPad pentru remote access pe computer și am rămas în final la iTeleport. Pentru cine nu știe despre ce e vorba, sunt aplicații pentru iOS cu care te loghezi de pe iPad sau iPhone pe computerul de acasă și poți lucra oarecum pe el de la distanță. Zic "oarecum" pentru că nu poți face chiar totul pe ecranul mic al iPad-ului. Vă imaginați cum arată un ecran de computer îngrămădit pe un display de iPad, plus că nu ai nici maus... În fine, eu folosesc iTeleport la nevoie, atunci când trebuie musai să intru pe computerul de acasă, să deschid un program și să fac ceva operațiuni simple acolo.

 

Astăzi am aflat însă despre Parallels Access, o nouă aplicație pentru remote access. Pe scurt: e super, complet diferită de toate aplicațiile pe care le-am văzut. Te face să lucrezi pe computer de la distanță aproape ca și cum ai lucra nativ pe iPad. Nota 10.

 

Vestea rea e prețul: funcționează cu abonament anual de 60 euro.

 

Vestea bună e că puteți s-o testați gratuit timp de 14 zile. Chiar dacă nu veți da banii în final, merită să vă jucați puțin cu ea.

 

Un mic demo:

 

 

Și pentru mai multe detalii vizionați restul filmelor de pe situl Parallels Access.Also tagged with one or more of these keywords: remote access, app, ipad

1 utilizatori citesc această discuție

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi