drupal hit counter

iPad Forum: iPad 3G conectare in reteaua Vodafone Romania PROBLEME - iPad Forum

Sari la conținut

Pagina 1 din 1
  • Nu poți începe o discuție nouă
  • Nu poți răspunde la această discuție

iPad 3G conectare in reteaua Vodafone Romania PROBLEME

#1 Utilizatorul este offline   Sorin Dragan 

• Newbie
  • Pip
  • Grup: Members
  • Înscris la: 24 iul 10

Trimis la 24 iulie 2010 - 13:47

Salut, am un iPad 3G 64GB si azi mi-am achizitionat de la Vodafone noul lor microsim cu un plan de internet nelimitat pe care l-am negociat cu cei de la vodafone impreuna cu celelalte abonamente de pe firma. Am primit microsimul dar nu ma pot conecta la reteaua vodafone. Am incercat diverse setari pt APN dar tot nu merge. Dupa rebutare imi apare mesajul: "RESTRICTED NETWORK - Your selected cellular network is restricted. You can chose a different network in setings." Ma poate indruma cineva ce trebuie facut ca sa reusesc pana la urma sa folosesc reteaua 3G de la Vodafone? Astept un raspuns cat mai repede ca sunt nerabdator sa sa pot naviga pe net de oriunde cu noua cartela microsim care o am. Va multumesc anticipat.
0

#2 Utilizatorul este offline   Tudor 

• Administrator
  • Grup: Administrators
  • Înscris la: 25 feb 10
  • Game Center ID:tudorv@me.com

Trimis la 24 iulie 2010 - 14:18

Problema ta seamănă cu ce am pățit eu cu un Vodafone Mobile Hotspot (vezi aici). Deci ideea la mine a fost că modemul nu a putut să înregistreze în rețea SIM-ul proaspăt cumpărat. A trebuit să bag SIM-ul într-un telefon pentru asta. Poate se rezolvă și la tine așa, dacă ai posibilitatea să bagi micro SIM-ul într-un telefon. Este suficient doar ca telefonul să intre în rețeaua Vodafone cu acel SIM, nu trebuie să încerci să te conectezi la internet de pe telefon.

#3 Utilizatorul este offline   Sorin Dragan 

• Newbie
  • Pip

Trimis la 24 iulie 2010 - 14:25

Vezi mesajulTudor, la 24 iulie 2010 - 14:18, a spus:

Problema ta seamănă cu ce am pățit eu cu un Vodafone Mobile Hotspot (vezi aici). Deci ideea la mine a fost că modemul nu a putut să înregistreze în rețea SIM-ul proaspăt cumpărat. A trebuit să bag SIM-ul într-un telefon pentru asta. Poate se rezolvă și la tine așa, dacă ai posibilitatea să bagi micro SIM-ul într-un telefon. Este suficient doar ca telefonul să intre în rețeaua Vodafone cu acel SIM, nu trebuie să încerci să te conectezi la internet de pe telefon.

Salut. Multumesc pentru informatie. O sa vad cu reusesc sa fac asta. Eu am de la Vodafone un microsim si nu am un adaptor sa il aduc la dimensiunea unui sim normal. Folosesc un Nexus One care are sim normal. Sa vad cum as putea face...
0

#4 Utilizatorul este offline   hamilton 

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Înscris la: 26 feb 10

Trimis la 24 iulie 2010 - 15:57

incearca asta :
APN: internet.vodafone.ro
Username: internet.vodafone.ro
Password : vodafone
0

#5 Utilizatorul este offline   Sorin Dragan 

• Newbie
  • Pip

Trimis la 24 iulie 2010 - 16:03

Vezi mesajulhamilton, la 24 iulie 2010 - 15:57, a spus:

incearca asta :
APN: internet.vodafone.ro
Username: internet.vodafone.ro
Password : vodafone

Am incercat si setarile astea pt APN si tot nu merge... :(
0

#6 Utilizatorul este offline   hamilton 

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Înscris la: 26 feb 10

Trimis la 24 iulie 2010 - 16:46

suna la vodafone romania si spune-le problema
0

#7 Utilizatorul este offline   goosebumps4 

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Înscris la: 09 mar 10
  • LocationSibiu / Cluj (faculta)

Trimis la 04 august 2010 - 11:43

Postez aici ca sa nu mai deschid inca un thread:
Oare poti sa bagi il el o Cartela Vodafone (microsim, desigur) si sa iti pui extraoptiunea de internet de 4eur? ca sincer e mai ieftin asa, chiar daca traficul este doar de 250MB (dar sincer cred ca ar ajunge doar pentru email si ocazionalul browsing, cand nu e WIFI). In mod normal ar trebui sa mearga cu setarile de apn right?
0

#8 Utilizatorul este offline   Tudor 

• Administrator
  • Grup: Administrators
  • Înscris la: 25 feb 10
  • Game Center ID:tudorv@me.com

Trimis la 05 august 2010 - 08:21

Vezi mesajulgoosebumps4, la 04 august 2010 - 11:43, a spus:

Oare poti sa bagi il el o Cartela Vodafone (microsim, desigur) si sa iti pui extraoptiunea de internet de 4eur? ca sincer e mai ieftin asa, chiar daca traficul este doar de 250MB (dar sincer cred ca ar ajunge doar pentru email si ocazionalul browsing, cand nu e WIFI)

După două săptămâni de utilizare ocazională (deci nu zilnic) eu am deja la Vodafone peste 150 MB consumați. Un trafic lunar de 250 MB mi se pare extrem de puțin.

#9 Utilizatorul este offline   goosebumps4 

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Înscris la: 09 mar 10
  • LocationSibiu / Cluj (faculta)

Trimis la 05 august 2010 - 15:41

posibil ca pe ipad sa consum mai mult decat pe mobil ... ca eu pe mobil consum cam 100MB si daca mai fac si putin tether cu macul ajung la max 250MB.
0

#10 Utilizatorul este offline   Petru Ivascu 

• Member
  • PipPip
  • Înscris la: 23 aug 10

Trimis la 24 august 2010 - 16:33

multumesc pentru setari!! la mine a mers totul din prima!!!
0

#11 Utilizatorul este offline   toma22 

• Newbie
  • Pip
  • Înscris la: 16 apr 11

Trimis la 29 iulie 2011 - 18:34

Am o cartela prepaid (micro SIM) de la vodafone. O folosesc intr-un Ipad 3G. Cand am cumparat-o mi-au dat si un cod de reincarcare.

Nu stiu cum sa o reincarc .... Ma poate ajuta cineva??
0

#12 Utilizatorul este offline   xadi 

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Înscris la: 16 iul 11

Trimis la 29 iulie 2011 - 21:35

Vezi mesajultoma22, la 29 iulie 2011 - 18:34, a spus:

Am o cartela prepaid (micro SIM) de la vodafone. O folosesc intr-un Ipad 3G. Cand am cumparat-o mi-au dat si un cod de reincarcare.

Nu stiu cum sa o reincarc .... Ma poate ajuta cineva??

M-am lovit si eu de foarte multe probleme la reincarcarea cardului. Mi-am facut inclusiv contul de cartela internet, pe care nu il puteam activa pentru ca nu puteam sa primesc prin sms codul de activare pe ipad. Pana la urma am apelat la *222 pentru activarea contului, iar pentru reincarcare merg la un magazin vodafone si le cer lor sa reincarce cartela, pentru ca vreau sa platesc cu puncte.
Este complicat...
0

#13 Utilizatorul este offline   dn1 

• Newbie
  • Pip
  • Înscris la: 02 sep 11

Trimis la 02 septembrie 2011 - 14:12

Exista oare posibilitatea de a folosi pentru IPad 2 cu 3G o conectare la un telefon blackberry astfel incat sa am internet de la telefon? Intreb asta in speranta ca nu voi mai plati abonament de internet si pentru tableta. Multumesc
0

#14 Utilizatorul este offline   Eugen Mihalache 

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Înscris la: 19 mar 10
  • LocationPang

Trimis la 02 septembrie 2011 - 14:16

Vezi mesajuldn1, la 02 septembrie 2011 - 14:12, a spus:

Exista oare posibilitatea de a folosi pentru IPad 2 cu 3G o conectare la un telefon blackberry astfel incat sa am internet de la telefon? Intreb asta in speranta ca nu voi mai plati abonament de internet si pentru tableta. Multumesc

Doar dacă acel telefon poate fi configurat pe post de WiFi.
0

#15 Utilizatorul este offline   ClaudiuT 

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Înscris la: 01 feb 10
  • LocationCluj-Napoca

Trimis la 05 septembrie 2011 - 12:05

Vezi mesajuldn1, la 02 septembrie 2011 - 14:12, a spus:

Ești sigur că vrei asta? Eu aveam 4MB pe lună trafic la Blackberry (Orange România), iPad-ul papă rapid 4MB la micul dejun, dacă îți deschizi mailul și citești ziarul/știrile.
0

#16 Utilizatorul este offline   Dragos Salageanu 

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Înscris la: 21 mar 10

Trimis la 14 octombrie 2011 - 17:52

Prepay la Vodafone costa 9 eur + tva (vreo 50 de lei, plus-minus), cu 2 Gb de trafic inclus. La utilizare intensa (sigur, si pe wifi din cand in cand, pap cam 1.5 Gb pe luna. Daca aveti iPad 2, Vodafone este singura varianta decenta, datorita capacitatilor UMTS900 (aveti viteze 3G aproape peste tot). iPhone-ul meu este Orange, iar diferenta de acoperire 3G este imensa.
0

#17 Utilizatorul este offline   zelpix 

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Înscris la: 18 nov 10
  • LocationTargu Mures
  • Game Center ID:zelpix@gmail.com

Trimis la 17 octombrie 2011 - 08:59

Vodafone fie e pe UMTS900 ori pe UMTS2100, si are acoperire 90% din suprafata tarii.Sunt putine locuri unde NU o sa aveti semnal HSDPA la iPad, si probabil in acele locuri nici nu aveti nevoie.
0

Opțiuni discuție:

Pagina 1 din 1
  • Nu poți începe o discuție nouă
  • Nu poți răspunde la această discuție

1 utilizatori citesc această discuție
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

©2010-2011 iPadForum.ro. Toate drepturile rezervate.
iPadForum.ro nu este afiliat la sau finanțat de Apple Inc. sau de reprezentanții săi legali.
Toate denumirile de produse folosite pe acest site sunt mărci înregistrate ale Apple Inc. sau ale altor companii.