Pagina 1 din 1
Limba română pe iPad
Trimis la 06 octombrie 2010 - 19:53
Aplicația EasyKEY Keyboard plus permite scrierea în limba română pe iPad, oferind o tastatură virtuală care are toate caracterele specifice limbii române (și pentru încă vreo 21 de limbi). Nu, nu vă închipuiți că tastatura românească poate fi folosită în orice aplicație, ci doar în EasyKEY, care este practic un editor de text. De acolo textul poate fi copiat în clipboard și pus în Pages sau altă aplicație, sau poate fi trimis prin email. Deși tastatura românească arată cam ciudat, este o soluție destul de OK, cel puțin până în noiembrie, când vine iOS 4.2 (care da, are suport pentru limba română).
Trimis la 06 octombrie 2010 - 22:48
Pare OK...
Dacă următorul iOS va avea suport, cu atît mai bine. E o tastatură RO -standard, cu unele adaptări ca urmare a nr mai mic de taste, fie ele și virtuale.
Dacă următorul iOS va avea suport, cu atît mai bine. E o tastatură RO -standard, cu unele adaptări ca urmare a nr mai mic de taste, fie ele și virtuale.
Trimis la 07 octombrie 2010 - 08:18
Na, deci sigur îmi cumpar iPad. Am deja cel puțin cinci motive clare pentru care se rentează iPad-ul. Îmi place cum arată layoutul. E un început bun.
Trimis la 07 octombrie 2010 - 15:17
Cattus Thraex, la 06 octombrie 2010 - 22:48, a spus:
Pare OK...
iOS 4.2 va avea tastatura in limba romana, cred. parca am citit undeva pe un forum romanesc.
Trimis la 07 octombrie 2010 - 22:44
Da, are, însă cred că va fi mai comodă tastatura asta din EasyKEY pentru că oferă acces direct la caracterele limbii române (cu excepția lui â/Â, care e pe nivelul 2).
Opțiuni discuție:
Pagina 1 din 1

Ajutor