drupal hit counter

iPad Forum: Phone Disk: acces la fișierele de pe iPad fără jailbreak - iPad Forum

Sari la conținut

Pagina 1 din 1
  • Nu poți începe o discuție nouă
  • Nu poți răspunde la această discuție

Phone Disk: acces la fișierele de pe iPad fără jailbreak

#1 Utilizatorul este offline   Tudor 

• Administrator
  • Grup: Administrators
  • Înscris la: 25 feb 10
  • Game Center ID:tudorv@me.com

Trimis la 02 noiembrie 2010 - 18:31

Aplicația Phone Disk permite accesul la sistemul de fișiere al iPadului (sau iPhone) fără să facem jailbreak. Ce înseamnă asta: iPadul este montat în Finder (sau în Windows explorer, pe Windows) ca un hard disc în care ne putem băga nasul să accesăm fișierele.

Tocmai am pus un film în VLC pe iPad direct din Finder, folosind această aplicație. Așadar putem sări peste iTunes în situații dintr-astea, ceea ce este grozav. B) Sper doar să nu se strice ceva prin setările și librăria iPadului.

Atenție: până pe 1 decembrie 2010 Phone Disk este gratuită, serialul fiind disponibil pe situl aplicației.

#2 Utilizatorul este offline   Eugen Mihalache 

• Expert
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Înscris la: 19 mar 10
  • LocationPang

Trimis la 02 noiembrie 2010 - 22:52

L-am instalat acum două zile.
0

#3 Utilizatorul este offline   Luci 

• Membru
  • PipPip
  • Înscris la: 07 iun 10

Trimis la 03 noiembrie 2010 - 18:33

Eu mai am si iPhone explorer. E ceva similar, tot gratuit. Daca vrei sa instalezi aplicatii altele decat cele din iTunes trebuie sa ai totusi jailbreak.
0

#4 Utilizatorul este offline   Adrian 

• Junior
  • Pip
  • Înscris la: 22 oct 10

Trimis la 04 noiembrie 2010 - 00:34

Am instalat si eu Phone Disk si am pus o fotografie in folderul Photo de pe iPhone si nu-mi vede poza cand deconectez ......care ar fi buba....poate ma ajuta si pe mine cineva.
0

#5 Utilizatorul este offline   ClaudiuT 

• Senior
  • PipPipPip
  • Înscris la: 01 feb 10
  • LocationCluj-Napoca

Trimis la 04 noiembrie 2010 - 21:18

Unele aplicații prelucrează fișierele care le primește pentru input. Un exemplu ar fi aplicați ComicZeal, care după ce primește arhiva cu comics-uri prin iTunes o preoceasează și ordonează publicațiile după numele acestora. La fel și Papers, care indexează PDF-urile pe care le are în subordine. Din acest motiv, simpla copiere de fișiere spre aceste aplicații ocolind iTunes nu va face decât ca aceste fișiere să nu fie recepționate corect de către aplicație.

Photos, din câte știu, prelucrează (redimensionează?) imaginile primite prin iTunes. Dacă tu le-ai pus acolo folosidn o altă aplicație, dar Photos nu le-a luat în primire, este posibil ca Photos să nu afișeze imaginea.

VLC este mai puțin sensibil și de accea se pare că nu are nevoie de transfer prin iTunes neapărat, dar nu toate aplicațiile sunt atât de permisibile.
0

#6 Utilizatorul este offline   dumol 

• Junior
  • Pip
  • Înscris la: 17 feb 11

Trimis la 17 februarie 2011 - 22:14

Și în Linux se poate face același lucru folosind libimobiledevice, mai multe detalli la http://marcansoft.co...n-linux-part-2/

Însă, pentru acces la adevărata ierarhie de directoare, trebuie jailbreak...
0

Opțiuni discuție:

Pagina 1 din 1
  • Nu poți începe o discuție nouă
  • Nu poți răspunde la această discuție

1 utilizatori citesc această discuție
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

©2010-2011 iPadForum.ro. Toate drepturile rezervate.
iPadForum.ro nu este afiliat la sau finanțat de Apple Inc. sau de reprezentanții săi legali.
Toate denumirile de produse folosite pe acest site sunt mărci înregistrate ale Apple Inc. sau ale altor companii.