drupal hit counter

iPad Forum: Assisted GPS - ce înseamnă asta? - iPad Forum

Sari la conținut

Pagina 1 din 1
  • Nu poți începe o discuție nouă
  • Nu poți răspunde la această discuție

Assisted GPS - ce înseamnă asta?

#1 Utilizatorul este offline   Tudor 

• Administrator
  • Grup: Administrators
  • Înscris la: 25 feb 10
  • Game Center ID:tudorv@me.com

Trimis la 09 martie 2010 - 18:12

Acest mesaj a fost promovat ca articol

#2 Utilizatorul este offline   SirM 

• Junior
  • Pip
  • Grup: Members
  • Înscris la: 22 nov 10

Trimis la 23 noiembrie 2010 - 00:59

Vezi mesajulTudor, la 09 martie 2010 - 18:12, a spus:

„Assisted GPS” este un sistem care îmbunătățește performanțele unui dispozitiv dotat cu GPS, în ceea ce privește detectarea inițială a poziției. Pentru aceasta se combină datele de la sateliții GPS cu informații primite din rețeaua GSM, iar detectarea poziției are loc mai rapid. A-GPS este disponibil pe majoritatea telefoanelor dotate cu GPS, și pe iPad 3G. Mai multe detalii, pe Wikipedia.

Ok. Am inteles ce e a-gsm dar se poate folosi iPad 3G fara cartela de gsm, adica far costuri aditionale? Am Mai citit un topic tot aici pe forum in care se spunea ca da dar nu se explica in ce mod. Multumesc de raspunsuri.
Exista pe forum vreo zona de tutoriale sau de programe utile, de folosit, de cumparat etc? In afara de storele de la apple? Pana mea, ce era 1 si tot caut diverse in cele doar 9 pagini care se pot deschide in safari:)
0

#3 Utilizatorul este offline   Luci 

• Membru
  • PipPip
  • Înscris la: 07 iun 10

Trimis la 23 noiembrie 2010 - 01:15

Oficial magazinul de aplicații e AppStore. Neoficial trebuie sa ii faci jailbrake si gasesti si alt magazin. Detalii vezi la secțiunea respectiva de pe forum sau pe alte site-uri la sectiunile de iPhone jailbrake. Referitor la A-GSM utilitatea e in folosirea programelor de navigatie. Si din câte am înțeles merge si fără cartela operatorului. Nu am încercat.
0

#4 Utilizatorul este offline   Cristian Moldovan 

• Expert
  • Grup: Moderatori
  • Înscris la: 18 nov 10
  • LocationTargu Mures
  • Game Center ID:zelpix@gmail.com

Trimis la 23 noiembrie 2010 - 08:10

Din cate stiu a-gps inseamna ca dispozitivul isi ia pozitia de la "antena gsm" sau semnal wifi.Deci ca sa beneficiezi de aceasta functie ai nevoie ori ori.La ori ori ma refer la cartela GSM activa in device, sau semnal wifi, avand conexiune la net!
0

#5 Utilizatorul este offline   SirM 

• Junior
  • Pip
  • Înscris la: 22 nov 10

Trimis la 23 noiembrie 2010 - 09:59

asa cum a spus Tudor la inceput A-GPS insemna ca modulul de GPS existant se ajuta prin triangulatie semnalului gsm pentru o mai buna pozitionare. Pe langa sateliti se folosesc si "antenele" gsm. Dar eu nu sunt convins ca modulul gps din ipad se poate folosi si fara gsm. 2 zile am incercat sa gasesc ce si cum se foloseste pentru folosirea ipadului fara gsm. :( Caut in continuare.

PS
vreau sa invat sa-l folosesc la maxim - ipadul- daca tot il am si nu vreau sa sacai sau sa fiu prost inteles.

M for Marius
0

#6 Utilizatorul este offline   Tudor 

• Administrator
  • Grup: Administrators
  • Înscris la: 25 feb 10
  • Game Center ID:tudorv@me.com

Trimis la 23 noiembrie 2010 - 10:10

Merge sigur GPS-ul fără cartela SIM. Dovada: :)

Ai nevoie de un program cu hărți stocate pe iPad. Dacă nu ai acces la internet, aplicația Google Maps nu va putea afișa hărțile.

#7 Utilizatorul este offline   Cristian Moldovan 

• Expert
  • Grup: Moderatori
  • Înscris la: 18 nov 10
  • LocationTargu Mures
  • Game Center ID:zelpix@gmail.com

Trimis la 23 noiembrie 2010 - 10:18

si sa ai IPAD 3G.(care are fizic receptor/emitator GPS).
0

Opțiuni discuție:

Pagina 1 din 1
  • Nu poți începe o discuție nouă
  • Nu poți răspunde la această discuție

1 utilizatori citesc această discuție
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

©2010-2011 iPadForum.ro. Toate drepturile rezervate.
iPadForum.ro nu este afiliat la sau finanțat de Apple Inc. sau de reprezentanții săi legali.
Toate denumirile de produse folosite pe acest site sunt mărci înregistrate ale Apple Inc. sau ale altor companii.