drupal hit counter

iPad Forum: Conversie video MKV pentru iPad, rapid și simplu - iPad Forum

Sari la conținut

Pagina 1 din 1
  • Nu poți începe o discuție nouă
  • Nu poți răspunde la această discuție

Conversie video MKV pentru iPad, rapid și simplu

#1 Utilizatorul este offline   Tudor 

• Administrator
  • Grup: Administrators
  • Înscris la: 25 feb 10
  • Game Center ID:tudorv@me.com

Trimis la 05 decembrie 2010 - 17:36

Acest mesaj a fost promovat ca articol

#2 Utilizatorul este offline   Tudor 

• Administrator

Trimis la 05 decembrie 2010 - 17:52

PS: Stați cu ochii pe grupul de discuții iFlicks pentru a afla detalii legate de beta și când va apărea versiunea 1.3.1 finală.

#3 Utilizatorul este offline   ClaudiuT 

• Senior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Înscris la: 01 feb 10
  • LocationCluj-Napoca

Trimis la 06 decembrie 2010 - 08:28

Vezi mesajulTudor, la 05 decembrie 2010 - 17:36, a spus:

Putem folosi AirVideo, dar în acest caz nu putem stoca filmele pe iPad.

Putem, dacă folosim conversion queue. Nu știu cât durează conversia unui MKV însă, eu de obicei las la convertit mai multe fișiere, peste noapte sau cât timp nu sunt acasă.
0

#4 Utilizatorul este offline   Tudor 

• Administrator

Trimis la 06 decembrie 2010 - 09:25

Conversia cu Air Video dureaza cel putin la fel de mult ca si cu Handbrake. De altfel Handbrake este unul dintre cele mai performante convertoare video software. Păcat că cei care-l fac nu vor să implementeze video passthrough.

#5 Utilizatorul este offline   Tudor 

• Administrator

Trimis la 13 decembrie 2010 - 17:32

Post scriptum la primul meu mesaj:

1. Am adăugat detalii suplimentare despre cerințele pentru fișierele MKV care pot fi convertite cu succes pentru iPad

2. În loc de iFlicks se poate folosi și MKVTools, care poate reîmpacheta și el MKV-urile în fișiere M4V. Da, e gratis (de fapt shareware).

#6 Utilizatorul este offline   Horia R 

• Junior
  • Pip
  • Înscris la: 19 dec 10

Trimis la 19 decembrie 2010 - 20:04

Inteleg ca filmele format mkv de stream video H.264 level 4.1 sau 5.1 nu vor merge niciodata pe ipad?
Am instalat vlc pe ipad, am dat add din itunes la un film mkv (...level 4.1) In momentul in care ii dadeam in vlc (din aparat) play, aparea mesajul ca aparatul este prea lent ca sa redea fisierul si ma intreba daca doresc sa il redau. Apoi ecranul ramanea negru desi arata pe bara de sus ca filmul rula. Am dat mai departe manual si imi arata doar o secventa (cum ar fi pe pauza) fara sa ruleze insa filmul efectiv.
So, nici o sansa pentru aceste tipuri de mkv? Sau exista o alta solutie?
Scuze pentru eventuale explicatii cu inadvertente, dar azi mi-am achizionat ipad-ul si sunt incepator.
0

#7 Utilizatorul este offline   Tudor 

• Administrator

Trimis la 21 decembrie 2010 - 10:57

Streamurile video H.264 level 4.1 și 5.1 nu sunt acceptate de playerul video nativ al iPadului. Cu VLC e altă treabă: ar trebui să poată reda teoretic orice fel de fișier video suportat de codecurile sale, și bănuiesc că nu are limitare în ceea ce privește H.264. Însă practic VLC merge greu pentru că nu are accelerare hardware, așa cum are playerul nativ al iPadului. Cred că ăsta e motivul pentru care nu au mers la tine MKV-urile.

Soluția cea mai bună din punct de vedere al performanței și al consumului de baterie este convertirea tuturor fișierelor video în formatul suportat de iPad și vizionarea lor cu playerul nativ.

#8 Utilizatorul este offline   Radu Z 

• Junior
  • Pip
  • Înscris la: 10 mar 11

Trimis la 17 martie 2011 - 20:03

Vezi mesajulTudor, la 21 decembrie 2010 - 10:57, a spus:

Streamurile video H.264 level 4.1 și 5.1 nu sunt acceptate de playerul video nativ al iPadului. Cu VLC e altă treabă: ar trebui să poată reda teoretic orice fel de fișier video suportat de codecurile sale, și bănuiesc că nu are limitare în ceea ce privește H.264. Însă practic VLC merge greu pentru că nu are accelerare hardware, așa cum are playerul nativ al iPadului. Cred că ăsta e motivul pentru care nu au mers la tine MKV-urile.

Soluția cea mai bună din punct de vedere al performanței și al consumului de baterie este convertirea tuturor fișierelor video în formatul suportat de iPad și vizionarea lor cu playerul nativ.

Multam pt fsaturi baeti, acum am pe ipad cateva concerte, pt drum lung cu masina, am folosit any video convertor si acum incerc sa-i dau de cap la handbrake. Le-am facut mp4 si pe vad cu playerul nativ de la ipad.
0

#9 Utilizatorul este offline   armadillo 

• Junior
  • Pip
  • Înscris la: 12 iun 11

Trimis la 07 ianuarie 2012 - 00:43

Vă salut!

Imi puteți recomanda un program gen iSubtitle dar să fie pentru windows? Am o mulțime de filme in format mp4 cărora aș vrea să le adaug subtitrare făra a fi nevoit să le mai convertesc inca odată.

Mulțumesc!
0

Opțiuni discuție:

Pagina 1 din 1
  • Nu poți începe o discuție nouă
  • Nu poți răspunde la această discuție

1 utilizatori citesc această discuție
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

©2010-2011 iPadForum.ro. Toate drepturile rezervate.
iPadForum.ro nu este afiliat la sau finanțat de Apple Inc. sau de reprezentanții săi legali.
Toate denumirile de produse folosite pe acest site sunt mărci înregistrate ale Apple Inc. sau ale altor companii.