drupal hit counter

iPad Forum: iOS 4.3 probleme internet 3G? - iPad Forum

Sari la conținut

Pagina 1 din 1
  • Nu poți începe o discuție nouă
  • Nu poți răspunde la această discuție

iOS 4.3 probleme internet 3G?

#1 Utilizatorul este offline   RedManu 

• Junior
  • Pip
  • Grup: Members
  • Înscris la: 14 iun 10

Trimis la 12 martie 2011 - 18:55

Salutari tuturor.

Am folosit o zi iOS 4.3 si totul a mers ok. Azi insa, dupa ce activez conexiunea 3G, imi arata cate linii de semnal am (4-5linii), pare totul ok, insa trebuie sa astept destul de mult pana pot naviga efectiv pe internet. Imi scrie "no internet connection" sau ceva similar.

Dupa vreo 2-3 minute incepe sa functioneze netu si totul e ok, ... insa inainte nu imi facea asa. Inainte in vreo 10 secunde se putea deja folosi internetul. Am sunat la furnizorul de internet si zice ca la ei totul pare ok. Nici restart nu rezolva nimic.

Sa fie oare vreo problema cu noul update iOS? A mai patit cineva?
0

#2 Utilizatorul este offline   Eugen Mihalache 

• Expert
  • PipPipPipPip
  • Înscris la: 19 mar 10
  • LocationPang

Trimis la 12 martie 2011 - 19:30

La mine funcționează în mod normal. În 7 secunde mi-a cercetat e-mailul, a deschis Apple.com în Safari și Last.fm. Și asta numai o 1-2 liniuțe pe 3G.
0

#3 Utilizatorul este offline   georgelek™ 

• Junior
  • Pip
  • Înscris la: 30 sep 10
  • LocationGenova - Italia

Trimis la 12 martie 2011 - 19:47

Vezi mesajulRedManu, la 12 martie 2011 - 18:55, a spus:

Salutari tuturor.

Am folosit o zi iOS 4.3 si totul a mers ok. Azi insa, dupa ce activez conexiunea 3G, imi arata cate linii de semnal am (4-5linii), pare totul ok, insa trebuie sa astept destul de mult pana pot naviga efectiv pe internet. Imi scrie "no internet connection" sau ceva similar.

Dupa vreo 2-3 minute incepe sa functioneze netu si totul e ok, ... insa inainte nu imi facea asa. Inainte in vreo 10 secunde se putea deja folosi internetul. Am sunat la furnizorul de internet si zice ca la ei totul pare ok. Nici restart nu rezolva nimic.

Sa fie oare vreo problema cu noul update iOS? A mai patit cineva?

sfatul meu este sa-i faci un back-up, dupa care da-i o resetare generala si instaleaza din nou sistemul operativ. :)
1

#4 Utilizatorul este offline   RedManu 

• Junior
  • Pip

Trimis la 13 martie 2011 - 14:18

Nu am avut timp inca sa-i fac o resetare generala. Problema persista, netu functioneaza dupa 2-3 minute de la activare, fara sa cada si fara intreruperi.

Cu prima ocazie ii fac un reset.
0

#5 Utilizatorul este offline   RedManu 

• Junior
  • Pip

Trimis la 17 martie 2011 - 13:37

Tot dupa update la iOS 4.3 bateria se descarca mai rapid.

Pt a remedia problema, cautand pe forumuri am gasit urmatoarele pt a remedia problema atat pe iPad cat si pe iPhone

1. Dezactivare Ping: in "Settings" in "General" selectionezi "Restrictions" apoi alege "Restrictions ON". Seteaza o parola numerica pt restrictii, si acum dezactiveaza Ping;
2. Reseteaza setarile de retea: tot in "General" intra in "Reset" si apoi alege "Reset network setting". Se va restarta dispozitivul, va trebui sa setezi din nou parolele de retea Wi-Fi si APN la conexiunea 3G

Dupa ce faci asta bateria va dura ca si inainte.
0

#6 Utilizatorul este offline   Tudor 

• Administrator
  • Grup: Administrators
  • Înscris la: 25 feb 10
  • Game Center ID:tudorv@me.com

Trimis la 17 martie 2011 - 16:27

Heh, am avut și eu problema asta cu bateria. În plus la mine mergea vizibil mai greu după update-ul 4.3. Ce-am făcut eu: am dat un restore la sistem dar nu am mai restaurat și datele, am zis că e un iPad nou și s-o ia de la zero cu aplicațiile și restul. Cam complicat, dar s-a rezolvat.

#7 Utilizatorul este offline   RedManu 

• Junior
  • Pip

Trimis la 18 martie 2011 - 14:08

... ce sa zic ... eu nu fac jailbreak la iPad tocmai pt a nu compromite stabilitatea sitemului de operare iOS si a evita astfel de probleme, si in schimb ...
0

#8 Utilizatorul este offline   Tudor 

• Administrator
  • Grup: Administrators
  • Înscris la: 25 feb 10
  • Game Center ID:tudorv@me.com

Trimis la 18 martie 2011 - 14:35

Ei, probleme mai apar, important e că se rezolvă în cele din urmă.

#9 Utilizatorul este offline   RedManu 

• Junior
  • Pip

Trimis la 23 aprilie 2011 - 14:12

4.3.2 mi-a rezolvat problema. Facusem si reset insa nu imi rezolvase nimic.
0

#10 Utilizatorul este offline   shucker 

• Junior
  • Pip
  • Înscris la: 06 iul 11

Trimis la 25 august 2011 - 18:12

Am o problema. Am ipad2 si nu imi citeste filmele. Le-am trecut in format mp4, le-am trecut in iTunes, imi apar in iTunes dar cand deschid iPad-ul nu imi apar in videos. Care ar putea fii problema?
Multumesc!
Am scris aici deoarece peste 2 zile plec intr-o excursie de 2 sapt si vreau sa-mi pun niste filme pe ipad iar pe celelalte forumuri am observat ca nu s-a mai intrat de cel putin o luna.
Multumesc de intelegere.
0

#11 Utilizatorul este offline   defender 

• Junior
  • Pip
  • Înscris la: 05 oct 10

Trimis la 16 septembrie 2011 - 08:51

si eu am probleme cu 3g de la digimobil. unele aplicatii merg, dar safari deschide doar paginile dar cand vreau sa navighez in interiorul paginilor ingheata pur si simplu. cred ca tot de la ios 4.3
0

Opțiuni discuție:

Pagina 1 din 1
  • Nu poți începe o discuție nouă
  • Nu poți răspunde la această discuție

1 utilizatori citesc această discuție
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

©2010-2011 iPadForum.ro. Toate drepturile rezervate.
iPadForum.ro nu este afiliat la sau finanțat de Apple Inc. sau de reprezentanții săi legali.
Toate denumirile de produse folosite pe acest site sunt mărci înregistrate ale Apple Inc. sau ale altor companii.