Sari la conținut


iPadForum se închide

După patru ani și ceva de existență, iPadForum se închide. :(
Dar... pe mine și pe alți pasionați de iPad-uri, Mac-uri și alte gadgeturi de la Apple ne găsiți în continuare pe MacForum.ro. Așa că, dacă aveți probleme și întrebări legate de device-urile voastre, nu ezitați să vă înscrieți acolo!

Vă așteptăm!

Tudor Vedeanu,
administrator iPadForum.ro

Fotografie

Problema cu UISplitViewController


 • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 boboc

boboc

  Membru

 • Members
 • PipPip
 • 184 Mesaje:

Trimis la 24 May 2011 - 22:14

Am si eu o mare problema. Am un SplitViewController care nu face refresh la detailViewController cum este in template-ul standard eu creez un alt TableViewController si este pus pe stack. In acest TableViewController daca selectez un rand vreau sa faca refresh la detailViewController.
Cum nu mai aveam posibilitatea de a seta un outlet catre detailViewController aveam 2 optiuni:
1. de fiecare data cand un nou controller este pus pe stack sa ii sa ii atribui valoarea:

newController.detailViewController = self.detailViewController;

In acest fel am acces la detailController si pot face refresh printr-un setter dar varianta este prea complicata pentru ca am foarte multe clase iar cand creez newController trebuie sa stiu exact numele clasei. Exista si varianta cu

id newController = NSClassFromString() ...

dar asa nu pot accesa variabila detailViewController,trebuie typecasting iar eu nu stiu exact numele clasei nu prea se poate :)

2. Metoda aleasa de mine este NSNotificationCenter,cand selectez o celula din tabel postez o notificare si trimit ca obiect in notificare ceea ce ma intereseaza apoi in detailViewController ma inregistez pentru notificare.
Dupa ce primesc notificarea am un UIWebView care incarca corect tot ce trebuie,totul e ok mai putin un lucru,metodele de delegate ale UISplitViewController nu se mai apeleaza cand schimb orientarea si nu inteleg de ce.

#2 boboc

boboc

  Membru

 • Members
 • PipPip
 • 184 Mesaje:

Trimis la 26 May 2011 - 09:40

S-a rezolvat se poate inchide.
1 utilizatori citesc această discuție

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi