La anunțarea primelor modele de iPad, Steve Jobs, CEO-ul Apple, a declarat că modelele 3G se vor vinde deblocate. Totuși Apple va încheia contracte cu operatori 3G pentru oferte speciale de date destinate utilizării pe iPad. În ce măsură asta va duce la blocarea iPad 3G într-o anumită rețea, rămâne de văzut.
Pagina 1 din 1
iPad 3G va fi blocat în rețeaua Orange, la fel ca iPhone?
Trimis la 26 februarie 2010 - 12:17
tudor, la 26 februarie 2010 - 11:30, a spus:
La anunțarea primelor modele de iPad, Steve Jobs, CEO-ul Apple, a declarat că modelele 3G se vor vinde deblocate. Totuși Apple va încheia contracte cu operatori 3G pentru oferte speciale de date destinate utilizării pe iPad. În ce măsură asta va duce la blocarea iPad 3G într-o anumită rețea, rămâne de văzut.
Pentru mine asta ar fi fatal pentru versiunea 3G. iPad-ul nu e telefon, el e mult mai mult un înlocuitor de laptop, ca atare ar fi foarte util să ai acces Internet mobil oriunde ai fi. Atâta vreme cât tarifele de date în roamning continuă să fie nesimțite, opțiunea de a avea o singură cartelă de date e neinteresantă.
Trimis la 26 februarie 2010 - 12:28
Singura opțiune valabilă pentru internet mobil 3G, în momentul ăsta, dacă mobilitatea e în afara granițelor, iar în Europa e aproape imposibil să nu fie, e să ai cartele de date locale, eventual pre-plătite. Desigur, o altă opțiune ar fi să ai roaming decent. Ar fi o chestie, dacă iPad ar genera o schimbare în felul în care se vinde acum internetul mobil ...
Trimis la 26 februarie 2010 - 14:01
Pe Apple España se anunta ca operatorii vor fi anuntati in curind....sa vedem ce si cum !!!
Trimis la 11 august 2010 - 21:38
Eu folosesc un sim de date normal de la Vodafone SI merge perfect. Atentie insa sa cereti microsim ca altfel stati cu foarfeca sa taiati plasticul suplimentar de la sim-ul obisnuit.
Am uitat sa scriu ca Ipad-ul este adus din SUA
Am uitat sa scriu ca Ipad-ul este adus din SUA
- ← Cum putem sincroniza ceasul iPadului cu cel de pe computer?
- Tips & Tricks
- Cum verificăm dacă iPadul are pixeli defecți →
Opțiuni discuție:
Pagina 1 din 1

Ajutor