Salut, am intrat recent, foarte recent, in posesia unui ipad mid mai exact si cum e primu gadget apple care-l prind in mana sunt bata :-? are pe el android 2.2 si din ce am cautat tipu asta de ipad doar cu android l-am vazut as vrea sa stiu daca pot sa-i bag iOS sau sa bag din nou android pentru ca se misca foarte prost si as dori niste tutoriale sau umpic de ajutor. Multumesc
Pagina 1 din 1
iPad Mid
Trimis la 12 septembrie 2011 - 21:02
În lumea Apple nu există Mid cum nu există nici Android. Nu cred că e produs Apple ceea ce ai tu. Deci nu se poate ceea ce vrei tu.
Trimis la 12 septembrie 2011 - 21:11
Ok, am inteles, nu pot sa pun iOS pe el nu ? deci ma poate ajuta cineva sa-l formatez ? Sunt bata in ale lui deci cred ca tot versiunea 2.2 trebuie s-o bag doar ca nu stiu o iota
Trimis la 12 septembrie 2011 - 22:01
Păi aici te putem ajuta doar dacă ai un produs Apple. Din câte văd eu, tu ai un produs care merge cu Android nu cu iOS. Deci nu e Apple. Deci ne pare rău. Nu avem cunoștințele necesare. Iar de am vrea să te ajutăm, te-am încurca și mai mult. Caută un forum unde se discută despre Android și tableta pe care o ai.
Restore nu are acel Android?
Restore nu are acel Android?
Trimis la 13 septembrie 2011 - 09:22
Am dat de cap
) e fake o sa caut un forum android multumesc de ajutor
Opțiuni discuție:
Pagina 1 din 1

Ajutor