iPad wallpapers pack wallpapere diverse 1024x1024
Trimis la 16 septembrie 2011 - 08:53
Eugen Mihalache, la 15 septembrie 2011 - 18:45, a spus:
În postarea mea ar fi trebuit sa apară si un fisier ce conținea o serie de fotografii pentru fundal, adaptate rezoluției iPad-ului...
Dar din pacate nu am reușit să urc arhiva....de acea din postarea mea , m-am ales doar cu descrierea...
Am semnalat problema către admin. site-ului. și sunt sigur că va rezolva prob.
Baftă!
Trimis la 16 septembrie 2011 - 09:25
Trimis la 16 septembrie 2011 - 13:13
Trimis la 16 septembrie 2011 - 15:52
Error (403)
It seems you don't belong here! You should probably try logging in?
You can also check out our FAQ or forums and maybe you'll find what you were looking for. Or maybe you should try heading home.
Trimis la 17 septembrie 2011 - 16:17
georgelek™, la 16 septembrie 2011 - 13:13, a spus:
Ca să faci descărcabilă o arhivă pe dropbox, trebuie pusă la Public și, după aia, intri pe browser, selectezi arhiva, dai clic dreapta, alegi „copy adress to clipboard” și apoi a pui unde vrei să apară. În acest fel poți transmite tuturor ceea ce vrei să descarce.
P.S. Evident, macforum.ro nu admite arhive prea mari, s-ar sugruma rapid.
Trimis la 18 septembrie 2011 - 16:29
Cattus Thraex, la 17 septembrie 2011 - 16:17, a spus:
P.S. Evident, macforum.ro nu admite arhive prea mari, s-ar sugruma rapid.
Nu reusesc sa o pun la public. Recunosc nu am mai folosit dropbox
Trimis la 18 septembrie 2011 - 19:17
georgelek™, la 18 septembrie 2011 - 16:29, a spus:
Păi cum faci? Ce înseamnă „nu reușesc”? Dropbox se folosește în felul următor:
1. se face cont pe dropbox.com
2. se descarcă aplicația pt platforma dorită (nu e obligatoriu, dar e mai comod așa)
3. Pui ce fișiere dorește unde dorești, dar dacă vrei să fie accesibile și altora, le pui în Public; poți face alte foldere sub folderul Public, de ex. Poze pt toți etc. etc.
4. Dacă ai instalat aplicația, pur și simplu pui acolo ce fișiere vrei; dacă sînt fișiere gen .doc sau .rtf, e bine să le arhivezi
5. Cînd totul a gata (durează dacă ai fișiere mari, de ex. un film sau o arhivă de sute de MB), te duci pe browser la locul cu pricina, clic dreapta, alegi „copy public link” (vezi atașamentul, e un PDF acolo, nu trebuie arhivat, astfel poate fi citit direct în browser, unii preferă așa), apoi confirmi să-l ducă pe clipboard
6. Deschizi orice altă aplicația (mail, procesor text etc.) și faci paste (command-V sau, în windows sau Linux, control-V) și trimiți adresa cui vrei
tu cum făceai? E destul de laborios prima oară, după aia te prinzi și, dacă fișierul e la locul lui, totul durează cîteva secunde.
Imagini atașate
Trimis la 19 septembrie 2011 - 22:00

Multumesc mult de tot, numai ca la mine nu apare "Copy public link". Dupa cum se vede in foto. In fine..ms din nou
Trimis la 19 septembrie 2011 - 22:10
georgelek™, la 19 septembrie 2011 - 22:00, a spus:
Multumesc mult de tot, numai ca la mine nu apare "Copy public link". Dupa cum se vede in foto. In fine..ms din nou
Eu cred că nu citești atent ce ți-am spus: fișierele TREBUIE să fie în PUBLIC folder, în celelalte nu apare opțiunea asta. Dacă vei muta fișierele în Public, vei vedea, nu am dubiu, și opțiunea aia. Compară atașamentele:
Imagini atașate
Trimis la 20 septembrie 2011 - 10:05
dupa care am copiat arhiva pe care vreau sa o împart cu voi acolo.
Să vedem ce a ieșit... Dacă nici acum nu merge... o las baltă...
http://dl.dropbox.co...0wallpapers.zip
Trimis la 20 septembrie 2011 - 15:28
georgelek™, la 20 septembrie 2011 - 10:05, a spus:
dupa care am copiat arhiva pe care vreau sa o împart cu voi acolo.
Să vedem ce a ieșit... Dacă nici acum nu merge... o las baltă...
http://dl.dropbox.co...0wallpapers.zip
Merge, desigur.
Nu face experimente din astea, dacă nu știi bine ce faci, după cum vezi îți creezi singur probleme.
Trimis la 24 septembrie 2011 - 18:17
Sunt incepator in "ale" iPadului, nu am softuri puse pe el.
Mentionez ca am un ipad 2 cu softul updatat, nu are jailescape facut.
Trimis la 25 septembrie 2011 - 20:06
georgelek™, la 25 septembrie 2011 - 19:47, a spus:
Eu cred că este exact răspunsul de care nu avea nevoie, el întreba de ce nu poate descărca de pe iPadul lui. Încearcă să-i ajuți pe oameni și să le dai răspunsul pe care îl cer ei, nu răspunsul pe care îl știi tu și care lor nu le este de folos.
ARe cineva un iPad la îndemnă și să vadă dacă merge arhiva aia?
Trimis la 25 septembrie 2011 - 21:37
Multumesc pentru sustinere Cattus Thraex. Astept in continuare raspunsul la intrebarea mea. Va voi mai adresa cateva intrebari in topicul deschis de mine la sectiunea "probleme urgente".
O seara buna!
Trimis la 25 septembrie 2011 - 21:41
Cyrus, la 25 septembrie 2011 - 21:37, a spus:
Multumesc pentru sustinere Cattus Thraex. Astept in continuare raspunsul la intrebarea mea. Va voi mai adresa cateva intrebari in topicul deschis de mine la sectiunea "probleme urgente".
O seara buna!
Eu folosesc ocazional iPad, nu-mi e de mare folos în activitatea mea. Presupun că, dacă ar fi ceva, ar fi de la faptul că iOS nu știe să dezipuiască, altfel nu pricep.
Altminteri, evident, descarci pe un mac/PC, apoi duci fișierele pe iPad via iTunes ori prin dropbox, am văzut că merge și metoda asta.
Oricum, eu le-am descărcat, sînt – într-adevăr – frumoase.
Trimis la 25 septembrie 2011 - 22:11
Inca o data multumesc pentru raspuns!

Ajutor