Pagina 1 din 1
Safari IOS5 - Reader
Trimis la 02 noiembrie 2011 - 11:11
Am observat ca raeder din safari dinios5 nu se activeaza pe toate siteurile, stie cineva cum pot face sa ii apara "patrtelul" cu raeder pe toate siteurile?
Multumesc.
Multumesc.
Trimis la 02 noiembrie 2011 - 12:06
Din câte știu eu, funcția 'raeder' și nu 'rader', se activează doar dacă paginile de internet au acest cod integrat în codul sursă, afișarea se face într-un mod PDF. Funcție folosită pentru paginile de internet de știri și nu gen magazine online. Ex. MacForum.ro, (acest post) nu poate fi afișat în stil 'reader' pe când alte pagini de internet cu știri pot.
Trimis la 02 noiembrie 2011 - 12:57
Eugen Mihalache, la 02 noiembrie 2011 - 12:06, a spus:
Din câte știu eu, funcția 'raeder' și nu 'rader', se activează doar dacă paginile de internet au acest cod integrat în codul sursă, afișarea se face într-un mod PDF.
Nu cred că explicația este corectă. Un site nu trebuie să aibe nimic special legat de Reader în codul sursă pentru ca funcția să poată fi folosită. Pur și simplu Safari scanează conținutul și dacă blocul de text principal este clar delimitat de alte blocuri de text (decizie probabil lăsată pentru algoritmii din Safari), butonul Reader este activ și textul principal este afișsat.
Ce-i ăla mod PDF?
Trimis la 02 noiembrie 2011 - 13:11
Nu cred că pe bCtz123 îl interesează o explicaţie atât de "adâncă" ci mai degrabă dorea o confirmare că nu toate site-urile pot fi citite cu noua proprietate de "reader" (ceea ce pot confirma şi eu) şi că nu se datoreşte unei setări din browser şi nici că Safari are vreun bug ce împiedică citirea anumitor site-uri. Cred că bCtz123 este mulţumit cu răspunsul amândoura.
Trimis la 02 noiembrie 2011 - 20:47
Sincer, chiar nu înțeleg ce ai vrut să spui prin "mod PDF"...
Trimis la 22 noiembrie 2011 - 18:41
La mine a inceput destul de des sa se blocheze safari, stie cineva ce se poate face in cazult asta ? Pur si simplu se inchide.
Opțiuni discuție:
Pagina 1 din 1

Ajutor