Cum pot citi fișiere PDF pe iPad?
Trimis la 15 aprilie 2010 - 13:51
Uite aici unul care il aveam la indemana:
http://www.avtech.com.tw/eagleeyes/img/product_pic/AVC799D.pdf
Deschide-l in Safari.
Trimis la 13 iunie 2010 - 19:55
Trimis la 13 iunie 2010 - 22:19
Trimis la 14 iunie 2010 - 12:40
Trimis la 19 noiembrie 2010 - 15:20
Spor la citit!
Trimis la 19 noiembrie 2010 - 17:46
Trimis la 28 martie 2011 - 20:06
sunt foarte proaspatul posesor al unui IPAD (o saptamana!) si tin sa va spun ca sunt incantat de acest forum, si de IPAD bineinteles!
Desi am citit o parte din topicuri, am si eu o intrebare despre fisierele de carti electronice,si anume aceea ca am instalat intai iBook si am fost multumit o perioada scurta dar acum am cumparat GoodReader si nu stiu cum se pot importa cartile din primul program in GoodReader.
Si o alta intrebare,dar nelegata de subiectul asta ,ar fi aceea privitoare la fisierele din sistem....daca atunci cand sterg o icoana a unui program din IPAd odata cu iconita respectiva se sterg toate fiserele asociate instalate din IPAD sau daca nu ,cum pot face sa mentin " jucaria " curata fara sa se incarce cu fisierele inutile din programele sterse.?!
Cred ca nu ar fi rau daca ati deschide un topic gen " Coltul Idiotului Ipad-ist " (eu as fi incantat !
...(apropo ce e aia Jailbreak ????)...stiu, exista net,dar poate explica cineva si pentru noi astia...aaa...mai retarzi!
Multumiri !
Victor
Trimis la 28 martie 2011 - 21:12
xxxl, la 28 martie 2011 - 20:06, a spus:
(apropo ce e aia Jailbreak ????)...stiu, exista net,dar poate explica cineva si pentru noi astia...aaa...mai retarzi!
Multumiri !
Victor
Pe scurt, JB, este o metodă neoficială de a umbla în dedesubturile sistemului pentru ca la final să te bucuri de tot felul de funcții pe gratis, chiar dacă acestea ar costa.
Trimis la 28 martie 2011 - 21:42
Trimis la 28 martie 2011 - 23:41
La cat costa o aplicatie ar fi jenant sa ma apuc sa fac JB...dar revin deoarece acu' ma chinui cu Goodreader !
Trimis la 29 martie 2011 - 04:35
Pasii ar fi urmatorii:
- sync iPad cu iTunes
- odata ajunse cartile in Mac/PC ai o gramada de modalitati de a le pune in GoodReader:
- tot prin iTunes direct in GoodReader
- prin net: mail, dropbox, mobileme, ftp, etc.
Acum nu stiu sigur daca GoodReader "vede" ePub dar pentru conversia ePub -> pdf si invers recomand softul Calibre disponibil gratuit si pentru Mac si pentru Windows.
Bafta!
Trimis la 29 martie 2011 - 09:54
Multumiri !
- ← Convertirea fișierelor RTF cu diacritice în formatul ePub
- Tips & Tricks
- Cum putem face un cont pe iTunes Store SUA, fără card american? →

Ajutor