drupal hit counter

iPad Forum: Alternativa iTunes - iPad Forum

Sari la conținut

Pagina 1 din 1
  • Nu poți începe o discuție nouă
  • Nu poți răspunde la această discuție

Alternativa iTunes

#1 Utilizatorul este offline   MariusMarusteri 

• Junior
  • Pip
  • Grup: Members
  • Înscris la: 13 iun 11
  • LocationArad

Trimis la 09 februarie 2012 - 20:20

Buna seara,

O aplicatie foarte buna,alternativa la iTunes este acest programel pentru Windows:iTools.
Se poate folosi la instalari ipa-uri pe Ipad,la creerea de ipa-uri din softurile intalate direct din Appstore,la transferul fisierelor in si din aplicatiile instalate(poze,muzica,office,carti si orice alt format suportat de aplicatiile instalate.Si multe altele.

iTools 2011 Beta 1119 Released:

What's New:
1. Supports devices: iPhone 1,3G,3GS,4,4S iPad 1,2 iPod touch 1,2,3,4
2. Supports iOS versions: iOS 1, 2, 3, 4, 5
3. Works with both Jailbreaked & unJailbreaked devices.
4. Applications management.Supports install, uninstall, backup, update.
5. Media Files management.
a. Supports Music, Video, Ringtone, Podcast, iTunes U, TV Shows Audio books, Music Video & Voice memos
b. Imports & exports media files from computer to devices
c. Transforms mp3 into m4r when drop mp3 files into Ringtone.
d. Transfroms video files into mp4 when drop into Video
e. Searchs lyrics & covers from internet.(iOS 5 not support yet)
f. Plays mp3 files on the device
6. iBooks Supports: Imports and exports PDFs/Epubs.
7. Photos and Ablums management : Imports and exports.
8. Manages docking & desktop by mouse.
a. Smart classify supports automatic classify icons into folders named by system category.
b. Docking & desktop Folders and positions backup and restore.
9. Filesystem managmenets
a. plist file editor
b. Favorite
c. Cydia & installous
d. Storage
10. Personal Information Managments(Contacts, Message, Notes, Safari bookmarks, Callhistory)
a. Imports & exports into csv/outlook
b. Personal inforbackup & restore.
11. System Tools:
a. SSH Tunnel
b. Clean up
c. System logs
0

#2 Utilizatorul este offline   Cristian Moldovan 

• Expert
  • Grup: Moderatori
  • Înscris la: 18 nov 10
  • LocationTargu Mures
  • Game Center ID:zelpix@gmail.com

Trimis la 10 februarie 2012 - 14:25

Descarcat de pe un site chinez mai mult decat dubios.

Am instalat mi-a recunoscut iPhone-ul, se vede ca e in beta, are multe lipsuri, dar in principiu poti instala, dezinstala,backup la aplicatii, iti vede pozele (dar astea se pot vedea si copia si din banalul windows explorer), INSa ce nu-mi place si imi trezeste suspiciuni este ca la accesare meniu MEDIA, sau BOOKS, iti da o eroare si deschide browserul sa se conecteze la situl lor.

SPER din tot sufletul sa nu fie o tentativa de "furat informatii".

Nu pot s-o recomand, fiecare face pe barba lui, dar ALTERNATIVA la iTunes NU E.

Este la inceput, este unfinished, nu are nici macar jumatate din functii pe care le are iTunes, in plus face si niste chestii dubioase (vezi mai sus).
0

#3 Utilizatorul este offline   Biohazard 

• Membru
  • PipPip
  • Înscris la: 27 ian 10
  • LocationTimisoara

Trimis la 10 februarie 2012 - 17:54

De ce ?

Ce are in plus si itunes nu are ?
0

#4 Utilizatorul este offline   Cristian Moldovan 

• Expert
  • LocationTargu Mures

Trimis la 10 februarie 2012 - 19:12

Tocmai ca are o gramada de neajunsuri fata de itunes.
0

#5 Utilizatorul este offline   Eugen Mihalache 

• Expert
  • PipPipPipPip
  • Înscris la: 19 mar 10
  • LocationPang

Trimis la 10 februarie 2012 - 21:54

Vezi mesajulzelpix, la 10 februarie 2012 - 19:12, a spus:

Tocmai ca are o gramada de neajunsuri fata de itunes.

Mi-ai luat vorba înainte....
0

#6 Utilizatorul este offline   ClaudiuT 

• Senior
  • PipPipPip
  • Înscris la: 01 feb 10
  • LocationCluj-Napoca

Trimis la 11 februarie 2012 - 02:15

Eu nu mi-aș instala așa ceva. Eventual într-o mașină virtuală, dar fără să-mi conectez iPad-ul.
0

#7 Utilizatorul este offline   Cristian Moldovan 

• Expert
  • LocationTargu Mures

Trimis la 11 februarie 2012 - 17:27

Just trying, not permanent in sandbox of course.
0

#8 Utilizatorul este offline   MariusMarusteri 

• Junior
  • Pip
  • Înscris la: 13 iun 11
  • LocationArad

Trimis la 12 februarie 2012 - 09:04

Pentru inceput tin sa precizez ca sunt doar parerile mele personale.

Diferenta dintre jailbreak sau nonjailbreak tine doar de moralitate si utilitate.

Sa o luam cu inceputul.Nu cred ca este cineva aici care sa nu fi folosit un soft pirat.Mai ales pe calculatoarele din anii 90.De cand e windowsul a fost piratat.Mai ales jocurile sau programele foarte scumpe cum ar fi Autocad sau Corel sau Photoshop.Deci cu moralitate ne-am lamurit.Daca ai folosit o data soft pirat esti la fel de vinovat ca cei care il folosesc zilnic.

Pe saitul acesta am gasit moralisti care spun ca daca faci jailbreak strici Ipadul.Eu nu am vazut device stricat ca a folosit soft pirat.Asta e o gogoasa pentru novici.

Ipadul din punctual meu de vedere,pentru un utilizator normal e ideal.E atat de inchis si securizat incat nu ai cum sa-l strici nici daca vrei.Dintre toate tabletele(caci despre ele vorbim) are de departe cel mai stabil si rapid sistem de operare.Pana aici totul e ok.Dar daca esti un impatimit butonist,ajungi la concluzia ca ipadul e cam inutil si foarte scump.Si aici intervine jailbreakul.E pentru butonisti care stiu ce vor,care stiu sa se joace prin fisierele sistem.Sau daca vrei sa nu dai bani pe softuri,te duci la altul sa-ti faca jailbreak si continui sa te joci.

Din punctul de meu de vedere,relativ la securitate nici un device conectat la internet nu are nimic sigur in el.Orice hacker iti pate lua orice de pe orice device fie ios fie windows.Norocul nostru e ca un hacker nu e interest de datele de pe deviceul tau decat daca esti persoana publica importanta,vedeta sau foarte bogat.Si atunci recomand ca nici o data secreta sa nu o tii pe device,doar pe un device extern,gen hdd sau stick.Daca esti paranoic cu referire la datele tale,nu sta online cand lucrezi cu ele.Cele mai vulnerabile mi se par serverele de gazduire pentru ca sunt online tot timpul.Daca am o poza compromitatoare cu mine si o tin pe un astfel de server e foarte usor sa ajunga publica.Pe deviceul tau e mai greu de furat pentru ca nimeni nu stie cand esti online,cat timp si care e ip-ul tau de conectare.Pentru moralisti sunt curios sa vad de unde stiu cate date despre fiecare utilizator retine Apple pe serverele lor.Batalia cea mare incepe cu navigarea pe internet pentru creerea profilelor de utilizatori,care pot fi vandute firmelor de publicitate pe bani frumusei.Si la date stocate illegal cred ca participa toti(Microsoft,Apple,Google,Facebook,etc.).

Cred ca cei care au creat Cydia sunt niste oameni care nu accepta anumite limitari.Din punctual meu de vedere un device cumparat de mine e proprietatea mea si fac ce vreau cu el inclusiv cu softul.Daca il modific e problema mea si sunt de acord sa pierd garantia.

Referitor la iTools,eu am primit de la un prieten versiunea 2011 Beta 1119 si nu mi-a dat erori.Intradedevar mai trebuie mult lucrat la el dar e doar un inceput.Consider ca e o alternativa foarte buna pentru cei cu jailbreak,care nu pot folosi iTunes pentru ca numai el stie cum face sincronizarile.
0

#9 Utilizatorul este offline   Eugen Mihalache 

• Expert
  • PipPipPipPip
  • Înscris la: 19 mar 10
  • LocationPang

Trimis la 12 februarie 2012 - 11:39

Vezi mesajulMariusMarusteri, la 12 februarie 2012 - 09:04, a spus:

Pe saitul acesta am gasit moralisti care spun ca daca faci jailbreak strici Ipadul.Eu nu am vazut device stricat ca a folosit soft pirat.Asta e o gogoasa pentru novici.

Probabil că din exprimările mele au reieșit astfel de idei. E mult mai probabil ca un iPad cu jailbreak să se strice mai repede decât unul fără, ca dispozitiv.
Ceea ce vreau eu să spun este că softul iOS, odată ce are jailbreak, este automat stricat, șters, aruncat la gunoiu, deoarece nu e bun pentru cel care acceptă să facă jailbreak. Deci numai este cel din fabrică. De ce și-ar cumpăra cineva iPad, dacă și așa îl va stric, jailbreak-ui?

Dar daca esti un impatimit butonist,ajungi la concluzia ca ipadul e cam inutil si foarte scump.Si aici intervine jailbreakul.E pentru butonisti care stiu ce vor,care stiu sa se joace prin fisierele sistem.Sau daca vrei sa nu dai bani pe softuri,te duci la altul sa-ti faca jailbreak si continui sa te joci.

Păi de ce îți mai cumperi dacă e scump și necesită atâtea alte modificări?

Din punctul de meu de vedere,relativ la securitate nici un device conectat la internet nu are nimic sigur in el.

Păi ori e securizat, ori nu e.

Pentru moralisti sunt curios sa vad de unde stiu cate date despre fiecare utilizator retine Apple pe serverele lor.

Direct de la Apple și alte insituții care sunt pătite pentru a ne informa în această direcție, și care ia la întrebări chiar și pe Apple dacă e cazul.

Si la date stocate illegal cred ca participa toti(Microsoft,Apple,Google,Facebook,etc.).
Cred ca cei care au creat Cydia sunt niste oameni care nu accepta anumite limitari.Din punctual meu de vedere un device cumparat de mine e proprietatea mea si fac ce vreau cu el inclusiv cu softul.Daca il modific e problema mea si sunt de acord sa pierd garantia.

Total de acord.
100% încredere nu e posibil.
0

#10 Utilizatorul este offline   Cri 

• Junior
  • Pip
  • Înscris la: 28 mar 12

Trimis la 28 martie 2012 - 21:34

De ce își va lua cineva iPad dacă îl va jailbreak-ui ?

Sunt unii care merg pe dictonul "crede si nu cerceta". Alții pe dictonul "question everything".

Din punctul meu de vedere, prin jb îl folosești la adevăratul potențial. Original este ca un BMW cu scaune de lemn. După jb poți vedea adevarata lui putere. Si nu înțeleg de ce s-ar strica mai repede cu jb decât fără. Poți sa restaurezi oricând originalul.
0

#11 Utilizatorul este offline   Cristian Moldovan 

• Expert
  • LocationTargu Mures

Trimis la 29 martie 2012 - 08:00

Nu e vorba neaparat ca se strica ci esti expus mai mult scurgerilor de informatii cateodata chiar confidentiale.
0

#12 Utilizatorul este offline   Tudor 

• Administrator
  • Grup: Administrators
  • Înscris la: 25 feb 10
  • Game Center ID:tudorv@me.com

Trimis la 29 martie 2012 - 13:56

Vezi mesajulCri, la 28 martie 2012 - 21:34, a spus:

Din punctul meu de vedere, prin jb îl folosești la adevăratul potențial.

Chestia asta cu "adevâratul potențial" e relativă. Eu am avut jailbreak vreo două-trei zile timp în care n-am descoperit niciun "potențial" care să-mi fie de folos. Prefer un device care funcționează pur și simplu, și n-am chef să am de-a face cu "entități străine" gen Cydia și altele asemenea care nu-mi inspiră niciun dram de încredere.

#13 Utilizatorul este offline   Dr.Cipry 

• Junior
  • Pip
  • Înscris la: 30 dec 11
  • LocationTimisoara

Trimis la 29 martie 2012 - 17:49

Ifunbox ii bun sa pui filmulete in playerul video nativ al ipad-ului de exemplu.
Itunes din cate am incercat eu n-am reusit, doar daca cumpar video-uri. Nu stiu daca itools face asta, da mi se pare niste programe mult mai intuitive, si plus merg bine pe windows. Itunes pe windows ii groaznic, lenes mare.

Sent from my iPad using Tapatalk
0

#14 Utilizatorul este offline   ClaudiuT 

• Senior
  • PipPipPip
  • Înscris la: 01 feb 10
  • LocationCluj-Napoca

Trimis la 29 martie 2012 - 19:37

Nu cred ca este cineva aici care sa nu fi folosit un soft pirat.Mai ales pe calculatoarele din anii 90.De cand e windowsul a fost piratat.Mai ales jocurile sau programele foarte scumpe cum ar fi Autocad sau Corel sau Photoshop.Deci cu moralitate ne-am lamurit.Daca ai folosit o data soft pirat esti la fel de vinovat ca cei care il folosesc zilnic.

Nu e chiar așa. Îți dau trei exemple: am văzut un film piratat și mi-a plăcut atât de mult încât atunci când l-am văzut în magazin, pe DVD, în cutie de colecție, nu am ezitat să îl cumpăr. Și nu-mi pare rău. L-aș fi cumpărat dacă nu aș fi văzut înainte filmul pirat? Greu de spus, probabil nu. Am pe DVD-uri cam toate filmele care îmi plac și pe care le-am găsit la un preț decent.

Jocuri piratate, toți am vut de-a face cu ele, de acord cu asta. Dar când ești student și trăiești din bursă, de unde să dai 2 milioane pe un joc original? Eh, astăzi există Steam, oricine își poate permite jocul preferat, sunt periodic reduceri și am cumpărate aproape 100 de jocuri, toate la reducere, nu cred că am dat mai mult de 15 EUR pe vreunul din ele, jocuri noi, jocuri vechi, jocuri pe care le aveam piratate, dar pe care am preferat să le am frumos disponibile și în Steam. Probabil nu o să le mai joc niciodată, oricum cred că mai nou mă joc maximum 5 ore pe lună, dar în ultimii ani nu am mai instalat jocuri de pe Pirate Bay, doar în cazul în care eram curios dacă merită sau nu să dau banii pe el în Steam. Steam a devenit noul Pirate Bay. Și un fel de karma equalizer. Puteam folosi în continuare jocurile piratate, dar pentru câțiva euro prefer să le am in-the-cloud, cu update-urile la zi, să mă bucur de multiplayer fără să mă gândesc "oare merge?" și să știu că m la îndemână varianta de Windows și cea de Mac, acolo unde e cazul.

În 2008 am folosit pentru prima dată un hackintosh. Mac OS X piratat, pentru PC-uri non-Apple. M-am îndrăgostit de OS X și a urmat rapid un Macbook, apoi un iPad, acum am planuri pentru un Mac Mini (de câțiva ani, de fapt). Aș fi dat o căruță de bani pe un Macbook dacă nu testam înainte sistemul de operare? Hell no. Și probabil nu mi-aș fi cumpărat nici iPad-ul.

Astăzi avem jocuri în Steam cu câțiva euro și melodii în iTunes Store US la 0.99$ tocmai din cauza pirateriei. Și se pare că, chiar și la prețurle astea, nimeni nu pierde, nimeni nu moare de foame, ba dimpotrivă, toată lumea e fericită. Așa că are și pirateria părțile ei bune, atât pentru producători, cât și pentru consumatori, dacă e folosită cu măsură.
0

Opțiuni discuție:

Pagina 1 din 1
  • Nu poți începe o discuție nouă
  • Nu poți răspunde la această discuție

1 utilizatori citesc această discuție
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

©2010-2011 iPadForum.ro. Toate drepturile rezervate.
iPadForum.ro nu este afiliat la sau finanțat de Apple Inc. sau de reprezentanții săi legali.
Toate denumirile de produse folosite pe acest site sunt mărci înregistrate ale Apple Inc. sau ale altor companii.