Pagina 1 din 1
camera conection kit merge stick de net?
Trimis la 20 februarie 2012 - 22:19
Buna seara,am primit de curand un iPad 2 wi-fi si am vazut pe net ca exista camera connection kit.Intrebarea mea este daca pot conecta la acel USB un hard extern de ex sau un stick de internet 3g si daca suporta IOS-ul asa ceva,sau se rezuma doar la o camera foto si un SD card? In speranta ca se va gasii cineva in masura sa ma lamureasca si pe mine va doresc tuturor o seara buna.
Trimis la 20 februarie 2012 - 23:10
Posibilități există. Oficial este gândit doar pentru camera foto și SD card.
Trimis la 21 februarie 2012 - 08:39
Stick 3G,NU functioneaza, si nici nu va fucntiona, nici macar daca faci JB devicelului.
Harddisk extern NU va fucntiona, pentru ca acel port este construit pentru deviceuri low voltage.
Doar CARD SD, si camera foto.
Harddisk extern NU va fucntiona, pentru ca acel port este construit pentru deviceuri low voltage.
Doar CARD SD, si camera foto.
Trimis la 21 februarie 2012 - 09:32
Un alt device care merge înfipt în portul USB de la Camera Connection Kit este iMic. Eu îl folosesc pentru înregistrări audio făcute pe iPad, de la un microfon extern sau de la surse de tip line-out.
Trimis la 26 februarie 2012 - 14:26
Testat si o tastatura cu fir, se poate conecta la usb si functioneaza ok.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Trimis la 28 februarie 2012 - 10:10
Mda, ciudat, mai ales că eu am încercat cu tastaturi Apple...
Oricum e o măgărie de-a lor, pentru că în iOS 4 mergeau bine-mersi. În iOS 5 îmi zice că dispozitivul conectat necesită prea multă energie electrică...
Trimis la 28 februarie 2012 - 10:23
Hard extern merge, probat de mine. Am hard extern se 512 gb cu transformator la curent si merge. Imi merg si unele stickuri, nu toate. Le vad cu iFile. Am sa va fac o poza cum arata daca vreti cand ajung deseara acasa.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Trimis la 28 februarie 2012 - 10:27
Dr.Cipry, la 28 februarie 2012 - 10:23, a spus:
Hard extern merge, probat de mine. Am hard extern se 512 gb cu transformator la curent si merge. Imi merg si unele stickuri, nu toate. Le vad cu iFile. Am sa va fac o poza cum arata daca vreti cand ajung deseara acasa.
DA, fiindca ai JB.iFile este un program din Cydia.
Pe mine personal solutiile pe baza de JB nu ma intereseaza.
Trimis la 28 februarie 2012 - 11:13
Ok, atunci foloseste CCK pentru ce a fost facut.
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
Opțiuni discuție:
Pagina 1 din 1

Ajutor