drupal hit counter

iPad Forum: Logitech speaker stand - iPad Forum

Sari la conținut

Pagina 1 din 1
  • Nu poți începe o discuție nouă
  • Nu poți răspunde la această discuție

Logitech speaker stand

#1 Utilizatorul este offline   doru 

• Junior
  • Pip
  • Grup: Members
  • Înscris la: 20 feb 12
  • LocationGoteborg
  • Game Center ID:dorru11@yahoo.com

Trimis la 21 februarie 2012 - 20:13

Imagine atașatăBuna seara,de curand am achizitionat un stand pt iPad de la Logitech,este foarte bun,isi face treaba foarte bine,se aude ok si imi place ca pot rotii tableta cum vreau eu(orizontala sau verticala)am achizitionat si o tastatura wireless apple de care sunt foarte incantat si multumit.Am insa o intrebare:Este bine oare sa las iPadul conctat la stand-ul Logitech? Il folosesc sa ascult muzica iar atunci cand este conectat la stand sta in tensiune tot timpul,altfel nu pot asculta muzica.Oare acest lucru dauneaza bateriei?Sau in momentul in care s-a incarcat bateria tableta consuma energie de la incarcator neafectand astfel acumulatorul? Va multumesc.
0

#2 Utilizatorul este offline   Tudor 

• Administrator
  • Grup: Administrators
  • Înscris la: 25 feb 10
  • Game Center ID:tudorv@me.com

Trimis la 23 februarie 2012 - 13:02

Acuma bănuiesc că mai scoți din când în când iPadul din stand, nu? Că doar nu l-ai luat pe post de computer staționar.

Bateria trebuie utilizată și descărcată măcar o dată pe lună, ca să nu moară prematur. Valabil pentru toate dispozitivele cu baterie.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

#3 Utilizatorul este offline   Cristian Moldovan 

• Expert
  • Grup: Moderatori
  • Înscris la: 18 nov 10
  • LocationTargu Mures
  • Game Center ID:zelpix@gmail.com

Trimis la 24 februarie 2012 - 12:02

stai linistit, conform Apple si nu numai, bateria iPadului "ar trebui" sa functioneze la macar 80% din capacitate si dupa 1000 de cicluri de incarcare.

Dupa un calcul simplu, asta inseamna minim 3 ani de folosire intensa.In ritmul alert in care scoate Apple iDeviceurile cine mai tine un iPad 3 ani?
0

Opțiuni discuție:

Pagina 1 din 1
  • Nu poți începe o discuție nouă
  • Nu poți răspunde la această discuție

1 utilizatori citesc această discuție
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

©2010-2011 iPadForum.ro. Toate drepturile rezervate.
iPadForum.ro nu este afiliat la sau finanțat de Apple Inc. sau de reprezentanții săi legali.
Toate denumirile de produse folosite pe acest site sunt mărci înregistrate ale Apple Inc. sau ale altor companii.