Cum scriu cu diacritice pe ipad?
Pagina 1 din 1
Cum scriu cu diacritice pe ipad?
Trimis la 19 aprilie 2010 - 14:45
1.Pune tastatura pe romana,si activeaza "Auto-Correction" si iPad-ul va scrie automat cu diacritice.
2.Pune tastatura pe romana si tine apastat pe "a/s/t"
inca nu am iPad,dar asa e pe iPhone :
2.Pune tastatura pe romana si tine apastat pe "a/s/t"
inca nu am iPad,dar asa e pe iPhone :
Trimis la 19 aprilie 2010 - 15:27
Nu toate funcțiile de pe iPhone au fost portate pe iPad. După cele testate de Tudor, nu toate diacriticile sunt accesibile pe iPad. Astfel limba română pe iPad este destul de săracă.
Trimis la 19 aprilie 2010 - 15:55
Pe iPad momentan nu se pot introduce caracterele românești din tastatura nativă. Merge numai în programele făcute pentru iPhone, unde apare automat tastatura de iPhone. Sper ca în momentul în care iPadul devine disponibil la nivel internațional Apple să ofere un software update care să activeze și suportul pentru limba română.
Trimis la 19 aprilie 2010 - 16:18
Mersi de raspuns, ceva de genul asta banuiam si eu, din pacate nu avem inca posibilitatea de a alege in configurari tastatura in romana. Ar fi fost totusi binevenita macar o tabela cu toate caracterele suportate pentru cazuri de forta majora, ma gandeam ca macar Pages are o astfel de tabela. In acest moment ca sa scrii un ș de exemplu trebuie sa l iei cu copy paste de prin alte parti(mail web etc).
Trimis la 27 ianuarie 2012 - 09:00
OFFTOPIC:
Apasand rapid de doua ori "shift", acesta devine albastru si putem scrie cu litere mari, fara sa tinem apasat "shift".
Good to know!
Apasand rapid de doua ori "shift", acesta devine albastru si putem scrie cu litere mari, fara sa tinem apasat "shift".
Good to know!
Opțiuni discuție:
Pagina 1 din 1

Ajutor